A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése

Ecetfélék, almaecet, balzsamecet

Fő kategória >Élelmiszerek >Ecetfélék, almaecet, balzsamecet

Az ecetet már időszámításunk előtti századokban is ismerték. Ugyanis az ember legalább 10 ezer éve készít ecetet, a sör és a borkészítés mellékterméke volt. Ha ezek a szeszes italok sokat voltak levegőn, ecetsav keletkezett. Minden bizonnyal az egyik legrégebbi ecet a rizsborból készült rizsecet. 

Mára a vegyület hosszú utat járt be, fontos ipari nyersanyaggá, kémiai alapanyaggá vált, annak hígított változatát pedig a háztartásokban is előszeretettel használják.

A gyümölcsből vagy borból előállított ízesítő és konzerváló egyike azoknak a természetes, hatékony, sokoldalú és költségkímélő háztartási szereknek, melyek nemcsak a főzésben, takarításban bizonyítanak, de sokan gyógyírként is esküsznek rájuk.

A hagyományos ételecet mellett rengeteg ismert és kevésbé ismert, hangzatos nevű ecet sorakozik. Fűszerekkel vagy különböző gyümölcsökből készült rafináltságok, és persze a világhírű modenai balzsamecet.

MIRE JÓ AZ ALMAECET? 

Egy régi mondás szerint "Az almaecet a "fiatalság forrása".

És valóban. Az almaecetet szinte az egész világon ismerik, és több ezer éve használják az egészség megőrzése érdekében.

A történelmi kutatások szerint az ókori egyiptomiak és babilóniaiak már 12 ezer évvel ezelőtt tudatosan készítették és fogyasztották ezt az erjesztett gyümölcsből készült egészséges ecetfajtát.

Az almaecet, életfontosságú ásványi anyagokkal, vitaminokkal, nyomelemekkel látja el a szervezetet. A több mint 20 féle ásványi anyag közül a kálium az egyik legjelentősebb, de aalmában lévő összes alkotóelem az almaecetben is megtalálható.

Éppen ezért a létfontosságú összetevők miatt is ajánlatos a napi rendszerességgel történő fogyasztása.

Erősíti a szervezet immunrendszerét, javítja az általános egészségi állapotot. Gyengéden segíti egészségünk megőrzését külsőleg és belsőleg egyaránt. Az élelmi fogyasztása mellett rengeteg kozmetikai termék alapvető összetevője, és hatóanyaga is az almaecet.


Sorrend:

Almitas Gránátalma balzsamecet

Gránátalma balzsamecet (Pomegranate Balsamic Vinegar)
Vadon termő gránátalma gyümölcsökből, manufakturális körülmények között készült ecet. Felhasználható öntetek, saláták, különféle szószok készítéséhez, egyszerű ételek ízesítéséhez. Fogyasztás előtt érdemes felrázni.

1 680 Ft
1 680 Ft
  db    Kosárba tesz Kosárba
Almitas áfonyás balzsamecet (BLUEBERRY BALSAMIC VINEGAR)

áfonyás belzsamecet rendelés(BLUEBERRY BALSAMIC VINEGAR)

Almitas áfonyás balzsamecet rendelés(BLUEBERRY BALSAMIC VINEGAR)

ÁFONYA BALZSAMECET (BLUEBERRY BALSAMIC VINEGAR)

Természetes közegében, vadon termő áfonyából, kézi feldolgozással készült ecet.
Felhasználható különféle szószok készítéséhez, salátákhoz, egyszerűbb ételek különlegessé tételéhez.

Fogyasztás előtt felrázandó.

1 440 Ft
1 440 Ft
  db    Kosárba tesz Kosárba
Almitas Almaecet 250ml

Felhasználható öntetek, saláták, különféle szószok készítéséhez, egyszerű ételek ízesítéséhez.

Fogyasztás előtt érdemes felrázni.

Minőségét megőrzi (nap/hó/év): a doboz tetején feltüntetett időpontig
Tárolás: száraz, hűvös helyen. Felbontás után hűtőben tárolandó.

615 Ft
615 Ft
  db    Kosárba tesz Kosárba

Sorrend:

Webáruház készítés