A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése

Olajok, zsírok

Fő kategória >Élelmiszerek >Olajok, zsírok

A zsiradékok a legkoncentráltabb energiaforrások, melyekre a szervezetnek feltétlenül szüksége van. Az egészséges táplálkozás alapelvei szerint, az az ideális, ha a szervezetbe bevitt energia 30%-a zsírokból származik. Ez a két megállapítás alapvető, ha a zsírokról esik szó, azonban azok minőségi felosztása sem közömbös a megfelelő táplálkozás szempontjából.

Sorrend:

Almitas kókuszolaj üvegben (1000 ml)

Kiváló minőségű szűrt kókuszolaj, mely Európában készült, EU standardoknak megfelelően, vegyszermentes módszerrel termesztett kókuszból kivonva. A korszerű, alacsonyabbhőmérsékletű szűrési technológiának köszönhetően nem szabadulnak fel transzzsírok a gyártás során, és kíméletesen van eltávolítva a kókusz illatanyag. Az olaj felhasználhatósütéshez-főzéshez egyaránt.  
Környezetbarát üveges kiszerelésben biztosítjuk, ahol az üveg tovább hasznosítható. Vegán és gluténmentes termék. 


1 450 Ft
1 450 Ft
  db    Kosárba tesz Kosárba
Kókuszolaj 1000 ml (Manila Prémium)

Prémium minőségű kókuszolaj. 

A Manila natúr kókuszolaj adalékanyagoktól mentes. 

Nem tartalmaz transzzsírokat, nem hidrogénezett, és nincs koleszterin tartalma sem. Kiváló helyettesítője a konyhában használt olajoknak és zsíroknak. Magas hőstabilitása miatt más olajokkal szemben csak rendkívül magas hőmérsékleten ég el, emiatt nincsen kellemetlen szaga sütés közben. Ezért megóv minket az egészségtelen karcinogének (rákkeltő anyagok) bevitelétől. 

Magas laurinsav tartalma miatt könnyen emészthető. A laurinsavat a szervezet éppúgy dolgozza fel, mint a szénhidrátokat, azonban nem zsírként raktározza, hanem közvetlen energiaforrásként.

Értékes lipideket, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag vegyületeket tartalmaz ami nagyszerű hidratáló és bőrápoló szerré teszi

A káros UV sugarak egy részét is kiszűri

A kókuszolaj az emberi szervezet számára fontos telített zsírsavainak pozitív egészségügyi hatásairól számtalan kutatás készült már világszerte.

 

A kókuszolaj 25 Celsius fok alatt először sűrűbb állagot vesz fel, majd elveszíti folyékonyságát, megdermed. Hő hatására újra folyékonnyá válik. Ezen állapotváltozásoknak semmilyen hatása nincsen az olaj minőségére, könnyebben tárolható és adagolható lesz. 

 

A Manila kókuszolajat ajánljuk húsok és zöldségek sütéséhez, pácok készítéséhez, saláták ízesítéséhez, bőrápolószerként, diétás kiegészítőnek és alapanyagként házi szappan főzéséhez.

Legújabb tapasztalatként: a masszőrök kókuszolajat használnak a masszázsolaj kiváltására. Ez nem csak a páciensek bőrére van kedvező hatással, hanem a saját kezeikére is, mivel a kókuszolaj használatával nem alakul ki az érzékenyebb bőrű masszőrök kezén az olajérzékenység tünete.

 

 

 

 

1 550 Ft
1 550 Ft
  db    Kosárba tesz Kosárba

Sorrend:

Webáruház készítés