A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Termék részletek


Wellos Mosógolyó

Wellos Mosógolyó
 • Wellos Mosógolyó
 • Wellos Mosógolyó
WELLOS MOSÓGOLYÓ
A mosógolyó egy tudományosan kifejlesztett eszköz, mely 4 féle természetes kerámiából és 3000 Gauss erősségű mágnesből áll. A mosás során az alkotóelemek egymással reakcióba lépnek, és átalakítják a víz struktúráját (lággyá teszik a vizet és semlegesíti a klórt), illetve kiválóan megtisztítják és antibakteriális hatásuknak köszönhetően fertőtlenítik is a ruhákat.Egy mosógolyó élettartama 1000 mosás. (Egy átlagos családban, ahol heti 5x mosnak ez kb. 3.5 évig elég.)A mosógolyó hozzájárul a mosópor által okozott irritációk megszüntetéséhez. Azáltal, hogy semlegesíti a klórt, nem színezi el a ruhákat és nem okoz a ruhaanyagban oxidációt, melynek hatására a ruhák hosszan megtartják a színüket. A mosógolyó megszünteti a penészt és a kórokozó baktériumokat, melyek a kellemetlen szagokért és a „nem-tiszta” érzésért felelősek.

A mosógolyóhoz nem szükséges fehérítőt adni. Segítségével a durva szennyeződéseket (pl. pörkölt foltot) is képes lesz eltávolítani a ruhákból. A termék hipoallergén, érzékeny bőrűek is bátran használhatják.A termék teljesen környezetbarát. Nincsenek „mellék termékei”, melyek károsítanák a környezetet.Első használatkor tegye a mosógolyót a mosógépbe, és egy előmosással egybekötött programon indítsa el a gépet. A program során a mosógépben lerakódott (korábbi mosásokból megmaradt) mosószer és öblítő maradványok feloldódnak és eltávoznak a gépből.

A következő ruhákkal teli programnál pedig maximálisan élvezheti a mosógolyó adta előnyöket.
 • A MOSÓGOLYÓ HASZNÁLATA:
  Hagyományos szennyeződéseknél helyezze a fehér vagy színes ruhákat a mosógépbe, tegye a mosógolyót a ruhák közé, majd állítson be egy áztatással/ előmosással egybekötött programot.

  Erősen szennyezett ruhák esetében tegyen 1-2 szem mosódiót egy mosótasakba, és ezt is tegye a ruhák közé a mosógolyó mellett. Áztatással/ előmosással egybekötött programon mossa ki a ruhákat.

  Foltos ruha esetén kezelje elő a ruhát folttisztítóval, majd tegye a mosógépbe és mossa ki a fentiek szerint.  Egy mosógolyó kb. 5kg ruha mennyiséget képes megtisztítani. 5kg felett használjunk két mosógolyót. A kimosott ruhák tiszta illatúak és könnyen vasalhatóak lesznek.  A Wellos mosógolyó mindenféle textíliához használható.  Mosás után szárítsuk ki a mosógolyót. A legjobb, ha kitesszük a napra megszáradni. Havonta minimum egyszer öblítse át folyó vízzel a mosógolyót.
 • Cikkszám
  NAT779721
Webáruház készítés